inpo produk

  • kimia

    kimia

    Asam Gallic (Kelas Industri);
    Métil Gallate;
    Pirogallol;
    Asam Tannic

  • biokimiawi

    biokimiawi

    Asam Gallic Purity Tinggi;
    Asam Tannic

  • Éléktronik Kimia

    Éléktronik Kimia

    Asam Gallic (Kelas Éléktronik);
    Métil Galat (Kelas Éléktronik)

  • farmasi

    farmasi

    Asam Gallic (Kelas Farmasi);
    Propil Gallate (Kelas Farmasi)

  • aditif

    aditif

    Propil Gallate (Kadaharan Kelas FCC-IV);
    Propil Gallate (Kelas Feed);
    Asam Tannic

pausahaan

ngungudag kaunggulan jeung operasi sustainable

Leshan Sanjiang Bio-Tech Co., Ltd.nyaéta firma téknologi anu dilebetkeun dina Zona Pangembangan Industri Teknologi Tinggi Nasional Leshan di 2003. Pangadegna Xu Zhongyun nyaéta élmuwan kehutanan anu kasohor di dunya sareng Kapala Panalungtik ti Southern Research Institute of USDA Forest Service.Dijieun tina spesialis kehutanan Cina - Galla Chinensis sareng produk alam Tara anu sumberna ti Peru, produk urang kalebet séri produk asam Gallic, dianggo dina perantara farmasi, bahan kimia éléktronik, aditif pangan, jsb.

tingali deui

produk hot-sale

warta parusahaan

Bahan photosensitive ramah lingkungan dumasar kana Galla Chinensis

Industri mikroéléktronik sareng industri chip mangrupikeun dasar industri manufaktur éléktronika, mangrupikeun industri anu canggih ...
tingali deui

Ngembangkeun Bahan Kimia Éléktronik di Cina

Mindahkeun kapasitas produksi kimia éléktronik ka Cina geus jadi trend umum.Sacara régional, Asia Pasifik...
tingali deui

Kamajuan Panaliti Anyar ngeunaan Asam Gallic

1. Pangaruh anti-1.tumor 1) Ngahambat formasi tumor;Kabentukna tumor nyaéta mutasi multi-faktor, multi-léngkah, multi-gén ...
tingali deui

Kimia pikeun Prosés Semikonduktor

Manufaktur semikonduktor sabagéan ageung mangrupikeun prosés anu aya hubunganana sareng kimia, kalayan dugi ka 20% tina léngkah prosés nyaéta beberesih sareng persiapan permukaan wafer ...
tingali deui